Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Félmillió forint nyomravezetői díj a benzinkút rablójáért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. július 23.

ImageA fehérvári GP benzinkút félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki felismeri azt a férfit, aki július 03-án kirabolta a töltőállomást. Július 3-án éjszaka a Székesfehérvár, Horvát István utcában lévő GP benzinkút üzletébe egy álarcos férfi besétált, majd fegyverrel a kezében a pultban álló üzletvezetőt és másik két munkatársát a bevétel átadására szólította fel, majd a kasszából eltulajdonította a teljes bevételt. Az ismeretlen elkövető ezt követően a Horvát István úton keresztül a Tóvárosi lakótelep irányába elhagyta a helyszínt.

Tovább...
 
Lezuhant egy kisrepülő Úrhidán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 22.

ImageLeszállás közben zuhant le egy ultrakönnyű motoros kisrepülő kedden délután az úrhidai repülőtéren. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság sajtóreferenségtől, aki elmondta: A gépben két idős férfi ült, egyikük súlyosan, a másik könnyebben sérült. A súlyos sérültet a tűzoltók szabadították ki a gép roncsai közül, majd mentőhelikopter szállította kórházba.

Tovább...
 
Fakidőlések okoztak károkat Székesfehérváron és környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

A szombat délutáni vihar okozta károk elhárítása miatt tegnap 36 esetben, vasánap pedig kora délutánig 10 esetben kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferesnse elmondta honlapunknak, hogy minden esetben az erős szél okozta megdőlt, kidőlt fákhoz, lehasadt nagyobb faágakhoz kértek az állampolgárok segítséget. A jelzések többsége Székesfehérvárról és a Velencei-tó környékéről, Agárd-Gárdony-Velence térségéből érkeztek.

Tovább...
 
Ismét lezárásra kerül a Szabadságharcos út Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

A székesfehérvári tűzoltóság a Városgondnokság kérésére hétfőn délelőtt folytatja a veszélyes fák kivágását Székesfehérváron, a Szabadságharcos úton. - tájékoztatta szerkesztőségünket Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferense - Így a munkálatok ideje alatt körülbelül 9 órától ismét lezárásra kerül a jármű- és gyalogosforgalom elől a Szabadságharcos út Mészöly Géza utca és Mátyás király körút közötti szakasza.

 
Mikrobusz, teherautó és személygépkocsi ütközött a 63-ason Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 19.

ImageAz elsődleges adatok szerint hárman sérültek meg abban a karambolban, amelynek egy utánfutós mikrobusz, egy tehergépkocsi és egy személyautó volt a részese  a 63-as főúton, Székesfehérvár közelében. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a baleset következtében a mikrobusz utánfutója keresztbe fordult az úton, s a rajta szállított széna körbálák egy része az útra és az árokba esett.

Tovább...
 
Oszlopnak ütközött egy Lada Szabadbattyánban Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. július 17.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Szabadbattyánban a Széchenyi utcában egy Lada a jobb oldalával egy beton villanyoszlopnak csapódott. Az ütközéskor az oszlop ketté törött. Az autóból a mentők egy súlyos és egy könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

Tovább...
 
Halálos baleset Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 16.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat július 15-én, szerdán kora este 18 óra 35 perckor. – kaptuk a hírt Bisztricz Anett sajtóreferenstől - A jelzés szerint a börgöndi repülőtér felé vezető úton egy traktor felborult, és egy ember a jármű alá szorult. A székesfehérvári tűzoltók nagy erőkkel igyekeztek a helyszínre, a tűzoltólaktanyából két gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer is elindult, valamint Benke Dávid Dénes tű. hadnagy, szolgálatparancsnok a tatabányai tűzoltódaru leriasztását is kérte.

Tovább...
 
Teherautónak hajtott egy mikrobusz Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. július 14.

ImageTeherautó hátuljának ütközött egy mikrobusz hétfőn reggel Moha közelében. A Moha felől a 81-es főút felé haladó Nissan mikrobusz az elejével a vasúti árjáró előtt egy teherautó hátuljába csúszott. A Nissanban ketten könnyebben megsérültek. A mikrobuszt a székesfehérvári tűzoltók áramtalanították.

Tovább...
 
Veszélyes gesztenyefát vágtak ki a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 13.

ImageKetté hasadt törzsű gesztenyefa veszélyeztette a forgalmat Székesfehérváron a József Attila utcában ma délelőtt. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferense, aki elmondta: A körülbelül 10 méter magas fa 40-50 centiméter átmérőjű volt. A törzse elkorhadt, s a törzse ketté hasadt. Ezért volt szükség az azonnali kivágására. A munkálatok ideje alatt a József Attila utca ezen szakaszát, körülbelül fél órán át teljes szélességében le kellett zárni.

Tovább...
 
Kamionok ütköztek a zámolyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. július 12.

ImageÖsszeütközött két nyerges vontató Székesfehérvár és Zámoly között. A 23 tonna betonlapot szállító kamion az út menti árokba hajtott, a rakomány nélküli nyerges vontató keresztbe fordult az úton. A baleset miatt teljes útzár volt. A mentők az egyik sofőrt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Két autó ütközött Csákberény közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. július 11.

ImageEgy Seat Ibiza és Egy Opel Astra ütközött pénteken délután Söréd és Csákberény között. A balesetben mindkét autó bal első kereke kitörött. A Seatból egy sérültet a mentők a tűzoltók segítségével emeltek ki a kocsiból. 15 óra 03 perckor érkezett a jelzés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, amely szerint Söréd és Csákberény között két személygépkocsi ütközött. A helyszínen egy Seat Ibiza a bal elejével ütközött egy Opel Astra bal első oldalával.

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1871 - 1881 / 2096